Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin

100 ml
1000 ml
12 ml
125 ml
150 ml
20 ml
200 ml
23 ml
25 ml
275 ml
3 ml
300 ml
45 ml
50 ml
500 ml

Ostwint Peel Off Black Mask
Maskë e Zezë me Tërheqje
detaje
Dead Sea Mineral Mud Mask
Maskë me Baltë nga Deti I Vdekur
detaje
Spearmint Facial Mask
Maskë për Fytyrën me Mente (Lëkurë Normale në të Thatë)
detaje
Spa Chocolate Face & Body Mud Mask
Maskë Cokollate për Fytyrë & Maskë Balte për Trup
detaje
Hair Mask Wheat Oil Essential
Maskë Flokësh me Embrionin e Grurit
detaje
Hair Mask Garlic Extract Essential
Maskë Flokësh me Ekstraktin e Hudhrës
detaje
Hair Mask Argan Oil
Maskë Flokësh me Vaj Argani
detaje
Hot Oil Hair Cream Cocoa Butter
Maskë Flokësh me Ekstrakt Gjalp Kakao
detaje
Hair Mask for Brazilian Keratin
Maskë Flokësh me Keratinë Braziliane
detaje
Hair Mask for Brazilian Keratin
Maskë Flokësh me Keratinë Braziliane
detaje
Soft Foot Peeling Pack
Maskë Pastruse për Këmbët
detaje
Snail Repair Moistruzing Hand Pack
Maskë për Hidratimin e Duarve të Ashpra me Kërmill
detaje
Moisture Elestic W line Breast Pack
Maskë Hidratante dhe Elastike për Gjoksin
detaje
Slim V Fit Chin Care Patch
Maskë për Ngritje të Gushës
detaje
Anti Wrinkle Black Eye Patch
Maskë Anti-Rrudhë për Sy
detaje
Dark Circle Thief Eye Patch
Maskë Pastruese për Rrathët e Zinj
detaje