Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin

0 ml
10 ml
100 ml
1000 ml
110 ml
150 ml
20 ml
200 ml
25 ml
250 ml
260 ml
270 ml
275 ml
30 ml
300 ml
400 ml
50 ml
500 ml
70 ml
75 ml

Body Splash Vanilla
Aromatizues Trupi me Vanilje
detaje
Body Scrub Vanilla
Scrub Trupi me Vanilje
detaje
Body Butter Vanilla
Gjalpi i Trupit me Vanilje
detaje
Body Lotion Fleur d'Orange
Locion Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Splash Fleur d'Orange
Aromatizues Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Scrub Fleur d'Orange
Scrub Trupi me Lule Portokalli
detaje
Body Butter Fleur d'Orange
Gjalpi i Trupit me Lule Portokalli
detaje
Lip Balm Macaron Apple
Zbutësh Buzësh me Mollë
detaje
Lip Balm Macaron Cotton Candy
Zbutësh Buzësh me Karamel
detaje
Lip Balm Macaron Mix Berries
Zbutësh Buzësh me Fruta Pylli
detaje
Lip Balm Macaron Peach
Zbutësh Buzësh me Pjeshkë
detaje
Lip Balm Macaron Strawberry
Zbutësh Buzësh me Luleshtyrdhe
detaje
Lip Balm Macaron Vanilla
Zbutësh Buzësh me Vaniljen
detaje
Liquid Hand Wash Grape Soda
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Rrush
detaje
Balsam Horse Chestnut
Krem Relaksues me Gështenjë
detaje
Balsam Paprika & Chilli
Krem Relaksues me Paprika dhe Spec Djegës
detaje