Baby Moisturizing Cream

150 ml

Kremi Hidratues për Foshnja

Kremi hidratues për foshnja ka një formulë unike dhe të lehtë, e pasur me përbërës thelbësorë që ndihmojnë lëkurën e foshnjës të qëndroj e butë për një kohë të gjatë. Ofron hidratimin e nevojshëm për lëkurën e butë të foshnjës tuaj dhe i jep një aromë të këndshme.

Udhëzime: Përdoreni pas keni larë fëmijën tuaj, për një masazh të butë ose kur fëmija juaj ka lëkurë të thatë. 

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Mbajeni larg fëmijëve.
  4. Ruajeni në temperaturë dhome.

Per trupin