Baby Lotion

200 ml

Krem Trupi për Foshnja

Ky krem për trupin siguron hiratimin e nevojshëm për lëkurën e butë të foshnjës tuaj me formulën e saj unike. E mban lëkurën të butë dhe të shëndetshme.

Përdorimi: Përdoreni pas keni larë fëmijën tuaj, për të masazhuar dhe reklasuar fëmijën ose kur fëmija juaj ka lëkurë të thatë.

Kujdes:

  1. Vetëm për përdorim të jashtëm.
  2. Shmangni kontaktin direkt me sytë.
  3. Ruajeni në temperaturë dhome.
  4. Mbajeni larg fëmijëve.

 

 

 

Per trupin