Special Pore & Serum Esesence

50 ml

Esencë për Riparimin e Problemeve të Lëkurës

Kjo esencë redukton shenjat e kuqe në lëkurë, problemet me njolla të errëta të lëkurës, problemet me njolla të errëta të lëkurës dhe këtë krem lëkura e përthith shpejt pa u yndyrosur. Esenca zbut problemet e lëkurës nga serumi I tepërt dhe lëkurën e ndjeshme e bën më të butë.

Esenca shkrin keratinën e panevojshme në lëkurë, zvogëlon gjëndrat e dhjamosura dhe qetëson lëkurën.

Ju me këtë esencë do të jeni Tërheqëse!

Per femra

Per fytyren